Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Konobar pokušao da izbavi ljude iz toaleta u Kontrastu

Požar u Kontrastu nastao je nakon tačke na kojoj su igračice nastupale sa bakljama, a plamen je brzo zahvatio stepenice uz binu i isekao put gostima koji su se nalazili na spratu, rekao je frontmen "Akapulko benda" Boban Pavlović, koji je kobne večeri nastupao u ovoj diskoteci.

Reakcije na tragediju u Kontrastu

Predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić u svojoj izjavi izrazio je užasnutost i najdublje žaljenje zbog sinioćnje tragedije u novosadskom klubu "Kontrast".

Batino obezbeđenje napalo navijače?

Nakon poslednjeg zvižduka na jučerašnjoj utakmici između Vojvodine i Jagodine, obezbeđenje predsednika kluba Ratka Butorovića nasrnulo je na jednog od navijača na istočnoj tribini koji su uzvikivali "Uprava napolje", piše sportski sajt Kapiten.

Gruhonjić: "Medijska blokada protesta paora"

Predsednik nezavisnog društva novinara Vojvodine Dinko Gruhonjić ocenio je da su se novinari pojedinih medijskih kuća poslednjih dana stavili u službu vlasti, pokušavajući da marginalizuju proteste poljoprivrednika.

Kriza i na pijacama

I na pijacama se oseća kriza, a promet je daleko manji nego što je bio pre tri, sedam ili deset godina.

Direktori ignorišu blud u školama?

Glavna prosvetna inspektorka Ljubica Srđanov izjavila je da bi trebalo pokrenuti inicijativu da se od naredne godine u pravilnik o ponašanju, bar kroz dve rečenice, nagovesti da su seksualna opštenja u školama nedopustiva i da bi, ukoliko se dešavaju, mogla biti sankcionisana.